Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bazı cadde ve sokaklarda kaldıırmlarda yeşeren otların temizlenmemesi nedeniyle kuruması üzerine ilginç manzaralar oluştu. Onikişubat  ilçe merkezindeki kaldırımların otla kaplanması vatandaşların tepkisine yol açıyor. Yabani otlar kaldırımları kaplarken, vatandaşlar; “İlçe meraya döndü” diye tepki gösteriyor.

Aşağıdaki fotoğraf Binevler Yolunun bir altından geçen Binevler caddesine paralel giden Ravza Camii'nin önünden geçen caddede Naz Konutlarının önünde çekildi. Sadece bir örnek olarak bu fotoğrafı ilgilierein dikkatine sunuyor ve Onikişubat Belediyemizden cadde ve sokaklardaki kaldırımları temizlemeleri çağrısında bulunuyoruz.

Konuyla ilgili haber merkezimize ulaşan vatandaş "Iyi aksamlar Haydarbey Mahallesi 32010 Sokakta oturuyorum. Belirttiğim sokakta ve bağlantılı sokaklardaki kaldirimlarda uzun otlar, dikenler yüzünden kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Onikişubat Belediyesi iletişim sayfasına mail attım dönen olmadı. Hoş Web sayfasındaki iletişimden mail attığımda mailin gidip gitmedigi bile belli değil. Siz yardımcı olabilir misiniz." ifadelerini kullandı.