Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında toplandı. 30 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte mahalle statüsüne dönüşen ve Onikişubat İlçesi’ne bağlanan Ilıca Mahallesindeki toplantıda, gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından eski tutanak özeti görüşüldü. Mecliste, 2015 yılı için Denetim Komisyonu Üyelerinin belirlenmesi teklifleri görüşülerek karara bağlandı. Zabıta Müdürlüğü'ne 2 adet hizmet aracı alınmasının da kararlaştırıldığı toplantıda, Zabıta Memurlarının 2015 yılı fazla mesai ücretleri ve sözleşmeli personellerin aylık ücretleri belirlendi.

Toplantıda, 2015 Yılı Eğlence Vergisi Ücret Tarifeleri, Ilıca Mahallesindeki Mezbahane ücreti, memur kadro cetvelinde bulunan bazı memur personellerin öğrenim düzeyi ve hizmet süreleri ve görevleri nedeniyle Unvan, derece ve kademelerinde düzenleme yapılması teklifleri meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. 

Mecliste, belediye mülkiyeti olan tam ve hisseli parsellerin satış kararı ve satış işlemleri için encümene yetki verilirken, gündeme alınan imar plan tadilatları görüşülerek karara bağlandı. Dilek ve temennilerle son bulan mecliste bir sonraki meclisin 2 Şubat’ta toplanmasına karar verildi.