Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Vatandaşlarla iletişime büyük önem veren metropol belediye Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Bekereci koordinesinde, kentte bir ilki gerçekleştirerek 24 saat hizmet verecek çağrı merkezi oluşturdu.

Vatandaşların dilek, şikayet, talep, bilgi edinme ve beklentilerine hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için oluşturulan çağrı merkezine 0850 480 12 46 nolu numaradan ulaşılabilecek. Uygulama kapsamında mesai saatlerinde operatörler tarafından vatandaşlara hizmet verilirken, mesai saatleri dışında yapılan başvurular ise kayıt altına alınarak en kısa süre içerisinde cevap verilecek. 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye olarak iletişime büyük önem verdiklerini belirtti. Tüm iletişim kaynaklarından en iyi şekilde istifade etmeyi amaçladıklarını kaydeden Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bir süre önce hizmete sunduğumuz Süper Masa ile vatandaşlarımızın belediye işlerine büyük bir kolaylık getirmiştik. Şimdi yeni bir çalışmayı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Oluşturduğumuz bu çağrı merkezimizde 24 saat esası üzerinden çalışacak. Tüm vatandaşlarımız, günün her saatinde burayı arayarak sorunlarını ve bilgi edinmek istedikleri konuyu iletebilecekler. İlçe sakinlerimizin de bu merkezden faydalanmasını istiyor, çağrı merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”