Önceki gün Dumlupınar Mahallesinde Yıldırım Bayezit parkında gerçekleştirilen iftar yoğun ilgi gördü.

Yaklaşık bin kişinin katılımıyla Yıldırım Bayezit parkında gerçekleştirilen iftar programına Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekten önce konuşma yapan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Bugünkü ikramımızın ikramcıları Narteks'in değerli sahipleri Narlı ailesine de teşekkürü bir borç bildiğini söyleyen Mahçiçek, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da hep beraber, aile fertlerimizle birlikte, sağlık ve mutluluk içerisinde nice Ramazanlara erişerek tekrar sizlerle bizleri bir araya getirmesi için Cenab-ı Hak'a dua ederiz” dedi. 

Dumlupınar Mahallesi muhtarı Serdar Şavkılı ise Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek'e teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Muhtar Şavkılı sözlerine şöyle devam etti; “Dumlupınar Mahallesi olarak mahallemize böyle bir iftarı yaşattığı için Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e ve değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde bu tür iftarlar dinimizde de olduğu gibi kaynaşma ve tanışma yemeği gibi bir birlikteliktir. Bizi yalnız bırakmadığı için buraya gelerek birlikte iftarlarını yapan mahalle sakinlerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bunları diğer Ramazanlarda da devam eder. Zaten devam edeceğine eminiz, Hanefi Başkanımızın sayesinde bu iftarlar her sene devam edecektir. Kahramanmaraş yeni Büyükşehir oldu, merkez belediyemiz üçe ayrıldı. Biz Onikişubat Belediyesine bağlandık. Belediyemiz böyle bir iftar birlikteliğini ilk defa başlattı. Çok güzel bir iftar oldu, güzel bir kalabalık vardı. Mahalle sakinleri yanımıza gelerek Belediyemizin bu iftarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler” diye konuştu.