Model ilçe olma yolunda ilerleyen Onikişubat Belediyesi'nin markalaşma sürecine hız katan kurumsal kimlik, kurumun değerleri, kaliteli yönetim anlayışı, logosu, yönetim biçimi, hizmet anlayışı ve çalışma felsefesini ortaya koyuyor.

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat'ın tüm unsurlarını anlatan bir yelpaze özelliğini taşıyan kurumsal kimliğin, belediyenin imajına güç kattığını belirterek, “Kurumsal kimlik bir kurumun kim veya ne olduğu, gelecekteki amaç ve hedeflerinin neler olduğu, ne tür bir yapıya ve yönetim anlayışına sahip olduğunu, vizyon, misyon ve değerlerini göstermesi açısından büyük önem taşır” dedi.

Onikişubat Belediyesi'nin de kurumsal kimlik çalışmasıyla fiziksel ve duyusal olarak kendini ortaya koyduğunu ifade eden Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Her kuruluş için bu denli büyük bir öneme sahip olan kurumsal kimlik, elbette ki tüzel bir kişilik taşıyan ve çoğunlukla kendi kendini yönetme yetkisi bulunan biz belediyeler için çok daha fazla önem teşkil etmektedir. Onikişubat Belediyesi olarak bizlerde bu önemin farkındayız. Bu sebeple teknolojinin her imkanını en üst seviyede kullanan, şeffaflık ve katılımcılığı ön planda tutan, hizmette dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyen model bir ilçe olarak, markalaşma yolunda bizi en iyi şekilde temsil edecek bir kurumsal kimlik hazırladık. İnanıyorum ki günden güne ilerleyen belediyecilik anlayışımız ve yeni kurumsal kimliğimiz belediye olarak hizmetlerimizi çok daha ileriye taşıyacaktır.