Polatlı Belediyesi satranç kursiyerleri, Çubuk’ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda aldıkları 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalyayla Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı makamında ziyaret etti.

Eğitim öğretim yılı başında satranç kursuna katılan öğrenciler, kısa sürede edindikleri intibak neticesi Ankara Çubuk’taki turnuvadan 7 madalyayla döndü.
Polatlı’nın her yönüyle gelişmesini önemsediklerini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Şehrimizi başarıyla temsil eden Belediyemiz satranç kursiyerlerini tebrik ediyorum. Ziyaretimize gelen yavrularımızın başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Polatlı Belediyesi Kültür Müdürlüğü Satranç Eğitmeni Erkan Türkmen’in yetiştirdiği öğrenciler, Ankara Çubuk’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna düzenlenen satranç turnuvasına katıldı. Büyüklerde Erkan Türkmen, 13 yaş erkekler grubunda Ataberk Türkmen, 16 yaş erkeklerde İnanç Demirez birinci olarak altın madalya kazandı. 8 yaş kızlarda İremnur Türkmen 2’nici olarak gümüş madalya, 10 yaş erkeklerde Mustafa Öztürk, 15 yaş erkekler Yusuf Semizcan, 17 yaş erkekler Mehmet Alaç adlı kursiyerler 3’üncü olarak bronz madalya aldı.

Polatlı Belediyesi satranç takımı şehrin başarısını kalıcı kılmak için 5 yaş (2009 doğumlu) çocuklara satranç kursu vermeyi planlıyor.