Polatlı Kent Konseyinin gönüllülerden oluşan amatör tiyatro grubu ‘Kim Deli Kim Akıllı’ adlı oyunu 13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Gelişim Sanat Derneği yılsonu programında sahnelenen oyunu Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, Belediye Meclisi üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Başal Öztürk ve çok sayıda sanatsever izledi.

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, Bursa Nilüfer Kent Konseyi Tiyatrosunun Polatlı’daki gösterisinden sonra, Tiyatro oluşturma fikrinin olgunlaştığını ve ilk gösterilerini başarıyla sunduklarını söyledi. Öztürk, ‘’Kadın Meclisimizden tiyatroya meraklı olan üyelerimiz 1 aylık çalışmalarının sonunda bu oyunu çıkarttılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatromuzun bu çalışması bir başlangıçtır. Konseyimizin tiyatro çalışmalarını vatandaşlarımıza yeteri kadar duyuramadık. Bundan sonra daha fazla hemşerimizin tiyatroya katılacağını umuyoruz. Bu bir başlangıç, daha güçlü ekiple daha güzel oyunları Sahneleyecek, yaptığı çalışmalarla adını duyuracaktır.’’ dedi.

Serpil Öztürk, ‘’Herkes rolünü önemsemiş, özümsemişti daha iyi olacağını ümit ediyorum’’ diye konuştu. Öztürk, Kadın Meclisine, Konsey üyelerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Başal Öztürk ise ‘’Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak hazırladığımız bu oyun bir ön çalışmadır. Gelen tepkilere baktığımızda iyi bir iş yaptığımızı gördük. Bizim amacımız Polatlı Kadın Tiyatro Topluluğunu oluşturmaktır. Bu topluluğa katılmak isteyen herkesi davet ediyorum.’’ şeklinde konuştu.