Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan ilçesinde 7. Cadde olarak bilinen güzergahta ulaşımı rahatlatacak yeni bir bulvar çalışması başlattıklarını söyledi.

Toçoğlu, yaptığı açıklamada, 600 metre uzunluğundaki yeni bulvarda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Yeni projenin detaylarını da paylaşan Toçoğlu, “Yeni bulvar Tunatan Kavşağı’ndan Soğuk Su Sokak’a oradan da Sakarya Üniversitesi(SAÜ) Kampüs hattına uzanacak. Bu arterin genişliği ise 30 metreye çıkarıyor. Yolun tamamını orta refüjle bölüyoruz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız altyapı ve yağmursuyu çalışmalarının ardından yeni bulvarda modern ışıklandırma sistemi de kuracağız. Çevre düzenlemelerinin ardından Serdivan’a yakışır bir projeyi daha hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.” diye konuştu.

Yine Serdivan’da kısa bir süre önce Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlanan, Süleyman Binek ve Fevzi Çakmak caddeleri arasının da modern bir görünüme kavuşturulduğunu vurgulayan Toçoğlu, Serdivan ilçesinin yıldızının parlamaya devam edeceğini kaydetti. Ulaşımda çalışmaların devam edeceğini ifade eden Toçoğlu, “Yeni bulvarlar, şehre yeni giriş kapıları, köprüler, bağlantı yolları, asfalt çalışmaları, ulaşım filomuzu güçlendirmeye yönelik adımlarımızla Sakarya’nın ulaşım geleceğine Büyükşehir garantisi getiriyoruz. Yeni Bulvar Serdivan ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.