Bafra‘ya gelen Samsun Valisi İbrahim Şahin, Doğanca Mahallesi sınırlarında bulunan Kuş Cenneti'nde Organize Sanayi Toplantısı'na katıldı.

Toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve müteşebbis heyet katıldı. Yapılan toplantıda, 2015 yılındaki çalışmalar ve OSB’yi yakından ilgilendirecek gündem konuları ele alındı.

Toplantı sonrasında Vali Şahin ve beraberindekiler, Kuş Cenneti'ni gözlem evlerinden dürbünlerle izledi. Kuş Cenneti hakkında daha sonra yetkililer tarafından bilgi verildi. Kuş Cenneti'nden sonra Kolay Mahallesi'nde bulunan Gölevi'ne geçildi. Burada ise birçok su sporu yapılabileceği ve bölgenin, kamp merkezi olmaya aday olduğu tespit edildi. Samsun Valisi ve beraberindekiler, gölevinde bulunan dinlenme ve toplantı salonunu, yatakhaneyi ve su sporlarının yapılabileceği alanları gezdi. Böylesine güzel bir yerin değerlendirilmesi için bir an önce çalışmaların başlanması gerektiği belirtildi. Turizm açısından büyük bir tarihi yer olan ve Kolay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Asar Kale gezildi.