Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, halk buluşmalarını Çiftlik Mahallesi'nde sürdürdü. Buradaki çalışmaları inceleyen Başkan, vatandaşların sorunlarını bizzat dinledi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Çiftlik Mahallesi Meydan Parkı'ndaki çay ocağında gerçekleştirilen ‘Halkla buluşma’ toplantısına katılım büyük oldu. Başkan Ali Osman Yıldız, çeşitli nedenlerle halkın yanlış ve maksatlı bilgilendirildiğini bu nedenle herkesin merak ettiği, kafasında soru oluşturan her şeyi sormasını istedi.

Vatandaşın sorularını cevaplayan Başkan Yıldız, net yanıtlar verdi ve halkın birilerinin oyununa gelmemesini, birlik, beraberlik, dayanışmasını bozmamasını istedi. Yıldız, “Kapım ve telefonum herkese 24 saat açık. Yeter ki dedikodu yapmayın, birinci ağızdan yani bana sorun, bilgi alın. Doğru olsun, dedikodu olmasın. Kaybeden hepimiz oluruz. Birilerinin dolduruşuna, oyununa, kışkırtmasına gelmeyin. Benim hedefim, hep birlikte Sarıoğlan’ı Kayseri’nin en modern ve örnek bir ilçesi, Kocasinan’a eş değerde bir yer yapmak” dedi.