Kayseri Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, belediyenin daha iyi temizlik hizmeti verebilmesi için yeni çöp aracı aldıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Eroğlu, yaptığı açıklamada, "Çöp araçlarımız çok sayıda köyün mahalleye dönüştürülerek bağlanmasıyla yetersiz geliyordu. Bu açığı kapatmak için ve daha temiz Sarız İlçesi ve çevresi için bu aracı belediyemize ve ilçemize kazandırmaktan son derece mutluyuz" dedi.
Eroğlu, teknolojik araçlarla ilçeye hizmet eden Sarız Belediyesi'nin bir yandan rutin temizlik işlerini aksatmadan yürütürken, bir yandan da hizmette kaliteyi ön planda tutarak araç filosunu genişlettiğini belirtti.

CHP’li Başkan Ömer Faruk Eroğlu açıklamasında, "Çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek ve daha temiz bir ilçe oluşturabilmek amacıyla temizlik işlerinde araç filosunu güçlendirdik. Bütçemiz imkanları dahilinde mevcut araç parkımızı her geçen gün yenileyerek bölgenin en güçlü araç parkı haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Yeni aracın ilçemize hayırlı olmasını dilerim." diye konuştu.