Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yıl içerisinde 17’inci çocuk ve dinlenme parkını hizmete açtı. Başkan Karalar, kendisinden önceki dönemlerde her yıl ortalama 5 park yapıldığını hatırlatarak, bir yılık hizmet süresinde 17’inci parkı açtıklarını söyledi.

Barış Mahallesi’nde gerçekleştirilen park açılışı törenine katılan Başkan Zeydan Karalar’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekten de mahallenizin adı gibi barıştan yana kardeşlikten yana insanlıktan yana güzel insanlarsınız. İnsanlar kardeşliği, birliği, ülkenin birliğini, ülke sevgisini görmek istiyorlarsa Barış Mahallesi’ne gelsin." dedi.

Bizzat mahallelilerin ayağına giderek ‘Halk Toplantısı’ uygulamasının dünyada bir ilk olduğunu söyleyen Başkan Karalar, "Biz buraya nutuk atmaya gelmiyoruz. Sizlerle sohbet ediyoruz. Taleplerinizi isteklerinizi alıyoruz, talep ve isteklerinizi aldıktan sonra size hizmet ediyoruz. Ne yapabileceğimizi, ne zaman yapabileceğimizi sizlere söylüyoruz. Ve sadece sizlerin istediklerinizi yapıyoruz." diye konuştu.

Başkan Karalar, Barış Mahallesi’nde düzenlenen ve bu yıl yapımı tamamlanan 17’inci çocuk ve dinlenme parkının açılış töreninde yaptığı konuşmada geçmiş bir yılın çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Karalar şunu söyledi: "25 yılda bizden önceki yönetimler 162 park yapmışlar. Bunu 25’e bölerseniz sene başına 5 tane bile düşmüyor. Biz bir yılda 16 park yaptık. Bugün bu park 17’incisi. Haftaya Pınar’da bir park daha açacağız. O da 18’inci olacak."