Silifke Belediyesi, şehir merkezi ile mahallelerinde sezon başından bu yana 100 kilometre stabilize yol çalışması yaparken, 50 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştirdi.

Silifke Belediyesi tarafından şehir merkezi ve mahallelerinde başlatılan sıcak asfalt ve stabilize yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Plan ve program dâhilinde her mahallede çalışma yapacaklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, şu bilgileri verdi: "Sezon başından bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte hem şehir merkezimizin hem de ilçemizin 88 mahallesinde rutin belediye hizmetlerini yürütürken, diğer taraftan da 100 km stabilize yol ve 50 bin m2 sıcak asfalt yol yapımını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Yine ekiplerimiz bu hizmetlerin yanı sıra bordür, kaldırım, parke ve temizlik hizmetleri çalışmalarını da en iyi şekilde yürütmektedir. Yaz sezonunda asfaltlama ve stabilize çalışmalarımıza daha fazla ağırlık vererek, sezon süresince şehir merkezimiz ile birçok mahallemizdeki yol çalışmalarını tamamlamış olacağız."

2015 yılı için belirledikleri hedeflerin üzerine çıkacaklarını belirten Başkan Turgut, "Tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.