Mersin’in Silifke ilçesinde belediye ekipleri, park ve bahçe çalışmalarını sürdürürken, yıl içerisinde 100 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Şehir merkezinde park ve bahçeleri bakıma aldık. Mahalle mahalle çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Sorumluluk sahasında bulunan park, bahçe, orta refüj ve kaldırımlara daha güzel bir görünüm kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Turgut, “Yaz aylarında daha temiz bir çevre oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz park, bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar ve mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar üzerindeki yabani otları temizliyor. İlçemiz birçok şehirden daha yeşil bir dokuya sahip olmakla birlikte, bu yıl içerisinde 13 bin fidan ve 100 bin mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdik. Şehir merkezimiz başta olmak üzere mahallelerimizde yeşil alanların korunması ve çoğaltılması için gayret gösteriyoruz.” diye konuştu