Bir süre önce Sinop Valiliğine atanan Kayseri Vali Yardımcısı Vekili ve Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e veda ziyaretinde bulundu.

Kaderin bir cilvesi olarak Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' diyemeden veda ziyareti yapmak zorunda kaldığını ifade eden Vali Özata Çetinkaya, Başkan Çelik'e görevinde başarılar diledi. Başkan Çelik de Kayseri'den bir kadın vali çıkmasının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek Vali Özata Çetinkaya'ya başarılar diledi.

Kayseri'de görev yapan müftüler, Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İl Müftüsü Ali Maraşlıgil'in umrede olduğu için bulunamadığı ziyarete İl Müftü Vekili Galip Koçer'in yanısıra il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı. Başkan Çelik'in Kocasinan'da kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları Büyükşehir'de de sürdüreceğine inandıklarını ifade eden İl Müftü Vekili Galip Koçer, hayırlı ve başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Baki Gümüşoluk, oda yönetimiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti. Hem Vergi Haftası etkinlikleri hem de tebrik için ziyarette bulunduklarını ifade eden Oda Başkanı Gümüşoluk, Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Başkan Çelik de başarıya giden yolda üç faktörün yönetiminin önemli olduğunu ifade ederek, "Belediyeler olarak yaptığımız üç ana iş var; insan iradesi, zaman idaresi ve hepsinden önemlisi para idaresi. Para yönetiminden dolayı işlerimiz de benziyor. Eğer hesabımızı kitabımızı iyi yapamazsak diğer yaptığımız işlerin hiçbirisini toparlayamayız. Bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz" diye konuştu.