Siverek Belediyesi ilçe genelinde bulunan park ve yeşil alanlarda başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Dicle mahallesinde bulunan Usta İbrahim Kuran parkında başlatılan çalışmalar kapsamında mahalle sakinlerinin talebi üzerine yüksek olduğu bildirilen duvar yeniden yapılandırıldı.

Kısa bir süre sonra projesi uygulanmaya başlanacak park ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, mahalle sakinlerinin her türlü talebinin dikkate alınacağı belirtildi. Başkan Yılmaz, “Daha önce birçok mahallede olduğu gibi Dicle mahallesinde bulunan bu parkımızda atıl durumdaydı. Gerek Bahçelievler mahallesindeki Fettahlı parkı, gerek halk arasında bilinen ismiyle Üçgen parkımızda başlattığımız çalışmanın bir benzerini de Usta İbrahim Kuran parkımızda başlattık. İlgili birimimiz olan Plan ve Proje Müdürlüğümüz park için son derece modern ve güzel bir proje hazırladı. İnşallah çalışmaların sonunda Dicle mahallemizde çok güzel bir parkı tamamlamış olacağız.” dedi.

Mahalle sakinleri Belediye Başkanı'na duyarlılığından ötürü teşekkür ederek, “Parkımız uzun süredir atıl durumdaydı. Talebimizi Başkan'a iletince olumlu karşılayarak çalışma başlattı. Allah razı olsun.” dedi.