Şanlıurfa Siverek Belediyesi tarafından başlatılan her mahalleye taziye evi çalışmaları kapsamında başlatılan çalışmalara devam ediliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Yenişehir mahallesinde başlatılan ‘Yenişehir Taziye Evi’ projesinde ikinci aşama tamamlanarak tavan betonu döküldü. Çalışmaları yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, taziye evi hakkında Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.
Belediye Başkanı Yılmaz, yapılan yeni nesil taziye evlerinin son derece modern ve uzun vadeli ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edildiklerini belirtti.

Yılmaz, “Göreve geldiğimizden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde en fazla dikkat ettiğimiz husus yapılarımızı uzun vadede ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlamak oldu. Şuan inşaatı devam eden Esmerçayı ve Yenişehir taziye evlerimizin toplam kapalı alanı 515 metrekare olarak tasarlandı. Çalışmaları yerinde inceledik, daha inşaatımız sürüyor. Sona erdiğinde son derece modern ve kullanılışlı bir yapı meydana çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Taziye olmadığı zamanlarda çok amaçlı salon olarak da kullanılabileceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.