Hava sıcaklarının artmasıyla Terme Belediyesi, çalışma temposunu yükseltti. İlçede Samsun Büyükşehir Belediyesine ve Terme Belediyesine bağlı ekipler dört koldan çalışma yürütüyor.

Terme ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi tarafından kentin birçok mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Yoldan kanalizasyona, su çalışmalarından plaj çalışmasına kadar birçok alanda yürütülen bölgeleri ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar tüm mahallelerimizde sürdürülecektir.” dedi.

MODERN VE KONFORLU ALANDA ALIŞVERİŞ İMKANI

İlçenin Çay Mahallesinde kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunan Kul, vatandaşların ortaya çıkan çalışmalardan son derece mutlu olduğunu açıkladı. Pazar yerinde bulunan vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Kul, “Bu alanda bölge insanına verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Çalışmalarımızda en ince detayları düşünerek eksiksiz bir hizmet üretme gayretindeyiz. Terme’nin her mahallesine hizmet götürmek bizim için aynı öneme sahip. Yakında hizmete girecek Pazar yerimizde hem pazarcı esnafımız hem de vatandaşlarımız modern ve konforlu alanlarda alışveriş yapma imkanına kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

YUSUF ZİYA YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Belediye olarak Büyükşehir ile devamlı istişare halinde olduklarını ve her aşamada koordineli çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Kul, "Dar kapsamlı projeler yerine ufkumuzu genişletecek çalışmalar yapmak için yola çıktık. İlçemizin çehresini değiştirecek çalışmaları halkımıza çok kısa zaman içinde sunacağız. Yusuf Ziya Yılmaz Başkanı'mın, buralarda emeği çok. Defalarca geldi buralara, bizlerle görüştü, isteklerimizi dinledi ve yapabilecekleri işleri paylaştı. Sonra da onları hayata geçirmek için projeler geliştirdi, ihaleler yaptı ve bazılarının yapımını başlattı. Büyükşehir ile birlikte büyük hizmetlerin geleceğini söylemiştik. Çaresiz gibi görünen birçok hususun yapıldığını göreceksiniz. İlçemizde tamamlanan ve devam eden yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı'ma teşekkür ederim." şeklinde konuştu.