Türk-Arap ortaklığı ile kurulan turizm firması yetkilileri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. İlçenin hava fotoğrafları ile ziyaretçileri bilgilendiren Başkan Kul projenin hayata geçmesi halinde Terme’nin dünya turizminde önemli kentlerden bir olacağını ifade etti.
Terme ilçesi ve çevresinde büyük ölçekte turizm yatırımı planlayan Türk-Arap ortaklığı ile kurulan turizm yatırım firması yetkilileri Ordu-Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’la görüştü.
YATIRIMCININ YANINDA OLACAĞIZ
İlçenin hava fotoğrafları ile ziyaretçileri bilgilendiren ve otel yapımına uygun araziler hakkında yatırımcı firmaya bilgi veren Belediye Başkanı Şenol Kul: “Kentimiz; coğrafi konumu, doğası ve özellikle tarih ve deniziyle turizmin bütün potansiyellerini içinde barındıran bir konumda bulunmaktadır. İlçemizin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılması ve dünyaya duyurulması en önemli görevimizdir. Ayrıca Terme Belediyesi olarak ilçemize gelen yatırımcının her yönüyle yanında olacağız, onlar için her türlü kolaylığı sağlayacağız. Projenin hayata geçmesi halinde Terme dünya turizminde önemli kentlerden bir olacaktır.” dedi.

"İLÇENİN POTANSİYELİ YÜKSEK"

Terme'nin yatırım potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden şirket yetkilileri: "Terme’deki incelemelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bugün Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile ilçede otel yatırımına uygun yerleri tespit ederek gerekli izlenimleri elde etmiş bulunuyoruz. İlgili yerler hakkında şirket yönetimimizle bir değerlendirme yaparak nihai kararımızı vermiş olacağız" şeklinde konuştu.