Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, Genç Osman Mahallesi'ne asfalt serim işinin tamamlandığı haberini, Belediyeden geldiği şekilde yaptık ve manşete kendi yorumumuzu koyduk. Manşette 'Bu milletin parasını böyle heba ediyorsunuz' "Asfalt yapmak için yağmurların başlamasını mı bekliyorsunuz' ve 'Ayıptır günahtır' ifadelerini kullandık.

Belediye tarafından gönderilen fotoğrafta hava günlük güneşlikti, ancak bu durum bir gerçeği değiştirmiyordu. Asfalt dökmek için yağmurların başladığı kış ayları beklenmez. Kışın asfalt dökülmez. Yağmur yağarken asfalt dökmeniz şart değil, yeni dökülen asfaltın üzerine yağmur yağarsa o asfalt bozulur. O yollarda onlarca, yüzlerce çukur oluşur. Kış boyu bozulan yolları tamir edersiniz. Yolun yapımından daha çok para ve emeği yolun tamiri için harcarsınız. Gün gelr, çukurları kapatmaya yetişemezsiniz ve o yolları üzerindeki yüzlerce çukurla kaderine terk edersiniz.

Bu milletin parasını harcıyorsanız, asfaltın ne zaman döküleceğini öğreneceksiniz. Günlük güneşli bir havada dökmüş de olsanız, o asfaltın üzerine yağmur yağdığında asfaltın bozulacağını bileceksiniz. Yazın yatmayacak, uyumayacak, gerekirse 3 vardiya ile asfalt yapacak ama yağmurlar başlamadan bu işi bitireceksiniz.

Yapmıyorsanız, Aralık ayında asfalt döküyorsanız bileceksiniz ki, Haber46 gibi bir site çıkar ve sizin yanlışınıza yanlış der. Bu milletin parasını asfaltın altına dökemezsiniz der. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını böyle heba edemezsiniz der. ALLAH'TAN KORKUN der. 

Konuyu Kahramanmaraş kamuoyunun takdirine sunuyoruz.