7 Haziran'da yapılan Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Veli Fidan Başkanlık Mührünü Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak'dan teslim aldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Tüysüz Beldesi'nin tüzel kişiliği iade edildikten sonra 14 ay Toprakkale Kaymakamı olarak hem de Tüysüz Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığını hatırlattı. Uzunparmak, şöyle konuştu: "Başkan vekili olarak görev yaptığım süre zarfında hem ilçemizin sorunları ile hem beldemizin yerel yönetimden kaynaklanan sıkıntıları çözmeye çalıştım. Geçen süre içerisinde Tüysüz Beldemizde önemli hizmetlere, başarılara imza attığımızı düşünüyorum. Herşeyi ile kurumsallaşmış bütün resmi kayıtları, belediyesi, hizmetleri ile dört dötlük bir belediyeyi Başkan'ımıza teslim edeceğim. Bu vesile ile bütün Tüysüz halkına burada görev yaptığım süre esnasında göstermiş oldukları gayret, çaba ve bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçilen Belediye Başkanı'mız bizim oluşturduğumuz, bir yere getirdiğimiz bu çizgiyi çok çok da ilerilere götüreceğinden hiç şüphem yok. Başkan Veli Fidan’a da görevinde başarılar diliyorum."

Yorucu bir seçim çalışmaları sonucundan vatandaşların teveccühü ile Belediye Başkanlığı kazandığını belirten Tüysüz Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan, "Sayın Kaymakamımız Beldemize güzel hizmetler yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Görevimize başladık. Hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğiz. Bu göreve 12 ayda 12 proje diyerek geldik. Bu projelere bu andan itibaren Kaymakam beyin bıraktığı yerden devam edeceğiz. Tüysüz halkı için elimizden ne geliyorsa yapacağız." diyerek görevine başladı.