Kahramanmaraş'ın  Onikişubat ilçesi Boğaziçi Konutları önünde bulunan ve tamamı geliş gidiş en az 6 yolun bağlandığı kavşakta her gün kaza olmaya başladı. Dünyanın en tehlikeli kavşaklarından biri olarak konuşulan kavşak görenleri şaşkınlığa düşürüyor.

Bugün akşam saat 19:10 civarında iki otomobil yine kaza yaptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerde maddi hasar meydana gelirken yaralananlar olmadı. Ancak mahalle sakinleri ve bu yolu kullanan vatandaşlar adeta ölümle dans ediyorlar. Aşağıda göbek olmayan bu kavşakta nasıl bir tehlike olduğunu açıklamaya çalıştık.

Yolda Tekerek Yolu tarafından gelişte kavşağa yaklaşırken daha önce var olan kasis kaldırıldı ve araçlar daha hızlı gelmeye başladı. Bu yola Tekerek Mahallesi tarafından iki farklı yoldan ve Boğaziçi Mahallesi tarafından 2 farklı yoldan ve Kayseri Yolu tarafından bir geliş, Tekerek Yolu tarafından bir geliş var. Yani aynı kavşağa aynı anda 6 yoldan birden giriş yapılıyor.

Kavşakta şimdiye kadar ölümlü bir kaza olmamas büyük şasn olarak gösterilirken, yetkililerin tedbir almak için ölümlü bir kaza olmasını mı bekledikleri merak ediliyor.

Resimde Göreceğiniz gibi;

6 yoldan kavşağa giriş var.

Kasis yok. Göbek yok. Tedbir yok!