Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Vali Düzgün, makamında gerçekleşen kabulde, Muharip Gaziler Derneği’nin seçime gittiğini hatırlatarak Osman Balcı başkanlığında oluşan yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi. Muharip Gaziler Derneği’nin yeni yönetimi ile de bundan sonra uyumlu bir çalışma sergileyeceklerine inandığını dile getiren Vali Düzgün, kendilerinin de dernek çatısı altındaki muharip gazilerin her zaman yanında olduğunun altını çizdi.
Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı da, kendilerini kabul ettiği için teşekkür ettiği Vali Düzgün’ün yakın ilgisini her zaman gördüklerini belirtti. Balcı, "Bugüne kadar gerek Valiliği gerekse kamu kurumlarını ilgilendiren hangi konumuz varsa Sayın Valimiz bize her zaman yardımcı oldu. Başarıyla tamamladığımız seçimlerin ardından oluşan yönetimimiz ile Sayın Valimizi ziyaret ederek, görüşmek istedik. Kendilerine Muharip Gaziler Derneği ve mensupları olarak teşekkür ediyoruz." diye konuştu.