Samsun'un Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, ilçeyi Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden inşa ettiğini söyledi.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, ilçenin gözde mekanı olan Çam Gölü mevkisinde bulunan mesire alanlarını İstanbul SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi İş Adam'ı Hasan İnce, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Durat, İstanbul Bafraspor Kulübü Genel Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Mavi ile birlikte gezdi, projelerini anlattı, yatırımcılara çağrıda bulundu.

Karadeniz Bölgesinde kızıl çam ağaçları ile denizin buluştuğu tek noktanın ilçeleri olduğunu vurgulayan Başkan Kıyma, "Yakakent’i, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden inşa ediyoruz. Çam gölünün uzun zamandır ihmal edilmesi ve gereken ilgiyi görmemesi neticesinde oluşmuş mevcut durum en kısa sürede yapılan çalışmalarla düzeltilmiş ve ilçemizin en önemli turizm alanlarından olan Çam Gölü Mesire Alanı ve tesislerinin eksiksiz ve tüm potansiyeli ile vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Mavi ve yeşilin birbirini tamamladığı, denizden hemen yükselen tepelerin üzerinde geniş yaylaları, tepelerin arasında derin kanyon parkurları, şelalelerin bulunduğu ilçemiz Samsun’un gizli çekmecelerinden biridir. Herkesi ilçemize bekliyoruz.’’ dedi.