Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ve yardıma muhtaç yaşlılara temizlik hizmeti veren Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 8 kişilik ekibi, tam teçhizatlı olarak günde 8 evi dip köşe temizliyor.

Toplamda 900 yaşlının evine temizliğe giden ekip, randevu sistemiyle çalışarak, 2 ay da bir belirlenen evlerde cam, kapı, yer, eşya, halı, koltuk, lavabo ve tuvalet temizliği yapıyor.

Temizlik hizmetinden faydalanan ve evi temizlenen 63 yaşında ki Pembiş Yıldırım duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah hepsinden razı olsun. Evimi tertemiz yapıyorlar. Bu hizmeti ayağımıza kadar getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Ben ve ekibim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı oluyoruz, onlara sahip çıkıyoruz.” dedi.