Polatlı Müteahhitler Derneği ve üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Belediyesi'nin müteahhitlerin işlerini kolaylaştıran yapıda olduğunu söyledi.

Başkan Yıldızkaya, şehrin imarına katkı sunan müteahhitlerle Belediye evinde bir araya geldi. Polatlı'nın ve müteahhitlerin sorunlarını bilip çözümler ürettiklerini anlatan Yıldızkaya, ''Polatlı Belediyesi, işleri kolaylaştıran bir yapıdadır. Biz işlerin kolaylaştırılmasından, müteahhitlerin, değerli hemşerilerimizin işlerinin kolaylaştırılmasından yanayız. Tüm çalışmalarımız hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzerine kuruludur.'' dedi.

Müteahhitlerin sorunlarını en iyi onların bildiğini ve istişarede bulunmak için bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Yıldızkaya, ''İmar daireleri çok yoğun işleyişi olan dairelerdir. 30 Mart sonrası 82 köy mahallemiz haline geldi. Polatlı'nın mücaviri bizim sınırlarımıza girdi. Eski yapıyla, eski elemanlarla işleri yürütüyoruz. Aksamaların farkındayız ama bizim tek bir niyetimiz var, sizin işlemlerinizi daha kolay hale getirmektir. Bunun için düşüncelerinizi, önerilerinizi almaya hazırız. Yapabileceklerimizi yapalım.'' diye konuştu.

Polatlı Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail Bozdağ ise Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın seçildiği günden itibaren şehrin sorunlarını çözmek için var gücüyle çalıştığını, Polatlı'nın imarına katkı sunan müteahhitlerin hayatlarını kolaylaştırdıkları için teşekkür etti.