PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da yönetim kurulunun, içerisinde kulübün lisanslı ürünlerinin bulunduğu 1940 paket hazırlatarak basına tanıttığı ‘1940 kişiden biride siz olun’ kampanyasına büyük destek geldi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları, şehrin önde gelen sivil toplum kuruluşları, Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Adana Demirspor ve Adana Demirspor’un geleceği ele alındı. Demirspor’un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten katılımcılar, kulübün gelir ve borçları azaltmak adına hazırlattığı paketlerden de satın aldı.
Adana Demirspor’a katkı sağlamak adına bir araya gelen herkese teşekkür eden Başkan Selahattin Aydoğdu; ‘Başta Valimiz Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü nezdinde yanımızda olan, projemize destek veren tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve sivil kuruluşlarımıza yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Başarının birlik ve beraberlikten doğacağını belirten Aydoğdu, projenin amacına ulaşması için de herkesi projeye destek vermeye davet etti.

Toplantıda hazırlanan paketlerden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 300 adet alırken Seyhan ve Çukurova belediyeleri 25, Yüreğir Belediyesi 30, Sarıçam Belediyesi 20, Sanayi ve Ticaret Odaları 50, Ticaret Borsası 50, Hacı Sabancı Organize Sanayi Yönetimi 50, İSKON 20, MÜSİAD, Çukurova GİAD ve Adana GİAD ise 30’ar adet aldı.