İki gündür aralıksız devam eden kar yağışından dolayı Ağrı Belediyesi Fen ve Temizlik Ekipleri, yoğun bir şekilde çalışarak seferberlik ilan etti.
Bütün mahallelerde, ana caddelerde, sokaklarda araç ve gereçlerle aralıksız bir şekilde çalışan Ağrı Belediyesi ekipleri çalışmalarını vardiyalı olarak aralıksız bir şekilde yürütüyor.

Ağrı Belediyesi’nin çalışmalarına kapılarının, iş yerlerinin önlerini temizleyerek vatandaşlar ve esnaf da destek veriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ağrı Belediye Eşbaşkanı Mukkaddes Kubilay çalışmalara ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı. Kubilay, "İki gündür devam eden yağış ilimizde yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilemektedir. Yaya ve araç trafiğinin daha rahat akışının sağlanması için Belediye olarak halkımızla birlikte seferberlik başlatmış bulunmaktayız. Bütün ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çetin geçen kış koşullarına rağmen ilimiz afet bölgesi ilan edilmesi gerekirken merkezi hükumet tarafından kentimiz ihmal edilmektedir. Biz bütün bunlara rağmen çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde yürüteceğiz." dedi.