Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Gaziantep Şubesi üyeleri, kısa süre önce gerçekleştirdikleri Balkan gezisi sonrasında Karadeniz turu gerçekleştirdi. Şube Başkanı Veysel Öncel, "Üyelerimiz tatili verimli geçirdi, bu durum bizim için mutluluk verici.” dedi.

Eğitim çalışmalarının yanı sıra yaptığı çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Aktif Eğitimciler Sendikası Gaziantep Şubesi, üyelerine özel ikinci etkinliğe imza attı. Üyeler, Balkan gezisinin ardından Karadeniz turunu da tamamladı. Üyelerin Gaziantep’ten başlayan Karadeniz turu, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gürcistan ve Artvin ziyaretiyle son buldu. Pek çok şehri gezme fırsatı bulduklarını ve gezinin keyifli geçtiğini kaydeden üyeler, başta sendika il yönetimi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Şube Başkanı Veysel Öncel, üyelerinin tatili verimli geçirdiklerini kaydederek, şu ifadeleri kullandı: "Yaz tatilinde iki gezi düzenledik. Bunlardan birinci Balkan turu, ikincisi ise Karadeniz turu. Balkan turundan dönen üyelerimiz memnun kaldıklarını söylediğinde hemen Karadeniz gezisi için çalışmalar yaptık. Gerek Balkan, gerekse de Karadeniz turu sayesinde üyelerimiz pek çok ülke ve şehri görme imkânı buldu. Üyelerimizden konuyla ilgili önemli memnuniyet verici dönüşler aldık. Elbette üyelerimizin daha donanımlı hale gelmelerinin yanı sıra Gaziantep’in eğitimi içinde çalışmalar yürütüyoruz. Ben, sendika yönetiminde bulunan ekibimizin yanı sıra gezilerin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah, bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.”