Isparta Altınbaşak Koleji’nin 6 öğrencisi Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) ilk bine girerken Asım Burak Gündüz ise Türkiye 95.’si oldu.

Her geçen yıl başarı çıtasını daha da yukarılara taşımayı amaçlayan Isparta Altınbaşak Eğitim Kurumları üniversite sınavındaki başarılarına devam ediyor. Açıklanan YGS sonuçlarına göre Asım Burak Gündüz üniversite sınavında Türkiye 95.’si oldu. Altınbaşaklı öğrenciler Asım Burak Gündüz, Ömer Kutay Atalıç, Ali Fetih Çetin, Melih Bilgin, Ahmet Furkan Çomak ve Yaşar Burak Aygün Türkiye sıralamasında ilk bin içinde yer aldı. Türkiye geneli ilk 5 bin içerisine ise Altınbaşaklı öğrenciler Mehmet Furkan Ulaş, Hasan Engin Sağdıç, Ahmet Gürbüz girdi.

Altınbaşak Koleji Müdürü Lütfü Tunç, okullarında Türkiye ve Isparta dereceleri çıkmasının kendileri ve velileri adına gurur verici olduğunu söyledi. Öğrencilerinin aldıkları bu başarıları beklediklerini ifade eden Lütfü Tunç, ''Okulumuzun tarihinde bu şekilde birçok başarı var. Bu başarılar önce Isparta halkının güven ve desteği, sonra da iyi bir kadronun planlı çalışması ve fedakârlık, diğerkâmlık duyguları ile elde edilmiştir. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz." dedi.