Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerine Kare Kodlu Çek uygulaması için Şekerbank ile üyelerine yönelik protokol imzalandı.

İmza protokolüne Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ile Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu, Karadeniz Bölge Müdürlüğü İşletme Bankacılığı Bölüm Müdürü İmran Kabacaoğlu, Bafra Şube Müdürü Burçin Evli ve Bafra Şube Tarım Bankacılığı ve İşletme Bankacılığı personelleri katıldı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde hayata geçen ve iş dünyası için önemli yere sahip olan Kare Kodlu Çek Uygulaması ile ilgili üyelerimizin faydalanması amacı ile Şekerbank ile bir mutabakata varılmıştır. Yapılan bu anlaşmanın üyelerimiz yararına olduğunun düşünüyor, hayırlı olmasının temenni ediyorum.” dedi.

Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu yapılan bu anlaşmadan Bafra TSO üyelerinin faydalanacağının dile getirip, “Bafra da yeni kurulacak olan Medikal OSB ve Sera OSB'nin kurulumu ile ilgili firmaların bankamız aracılığı ile kredilendirilmesi de görüşülmüştür.” ifadelerini kullandı.