Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ekonomik durumu iyi olmayan ve kirada oturan işçisine ev yapacakları müjdesini verdi.
Göreve geldiğinde ilk icraat olarak belediyede çalışan başta temizlik olmak üzere işçilerin maaşlarını iyileştiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ekonomik durumu iyi olmayıp kirada oturan işçilere ev yapma sözü verdi.
Başkan Karalar, temizlik işleri şantiyesinde işçilerle bir araya geldi. Elbirliği ile çalışarak başta temizlik olmak üzere Seyhan'ı örnek gösterilen bir ilçe haline getireceklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, zor şartlar altında çalışıp evi olamayan işçilere de ev yaptırma sözü verdi. Başkan Karalar, "Biz hep birlikteyiz zaten. Sizler için bir arazi arıyorum. Size verdiğim sözü unutmadım inşallah ev yaptırıp evi olmayanlara dağıtacağız. Biz iyi çalışıyoruz ama sıkıntılarımız var. Onları çözeceğiz. Halkın söylediğini itibara alacağız. Vatandaş çıkıp 'temizlikte şu sorun var' derse olmaz. Sizler ne kadar temizlik yaparsanız yapın vatandaş problem olduğunu söylüyorsa, o problemdir. Bunu dedirtmeyeceğiz, dedirtmemek içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve el birliği ile temiz yaşanabilir bir Seyhan oluşturacağız" ifadelerine yer verdi.