Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mustafa Korkmaz, Sivas’tan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Korkmaz, Seçimden sonra ülkenin bölünmesi an meselesidir. Ve maalesef, Vatan hainin adı özgürlük, teröristin adı; özgürlük savaşçısı, terörist başının adı ise barış elçisi, Başbakan Davutoğlu'nun kamu otoritesi ise PKK otoritesi olmuştur dedi.

Mustafa Korkmaz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 15 yıldır partinin bütün kademelerinde inanarak ve isteyerek görev aldığını belirterek, “Siyaset hayatımın en güzel ve en onurlu anı, şüphesiz ki; Şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nun milletvekili olarak seçildiği 2007 seçimlerinde onun milletvekili olmasına vesile olan il başkanı olarak sizlerle birlikte mücadele etmemdir.” şeklinde konuştu.

Sivas’ın AK Parti’ye hiçbir partiye nasip olmayan desteği verdiğini kaydeden Korkmaz, “AKP İktidarı ise; vefalı cumhuriyet dönemi yöneticilerinin tersine çok büyük bir vefasızlık örneği sergileyerek elimizdeki kurumların ya küçülmesine, ya küçültülerek kapanmasına, ya da başka illere taşınmasına sebep olmuştur. Bu vefasızlıkların unutulacağını sanıyorlarsa, bilmelidirler ki Sivas bu yapılanları unutmayacak, affetmeyecektir.” diye konuştu.