Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Burulaş 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle Bursaray’ı kullanan vatandaşlara sürpriz yaptı. Şehreküstü İstasyonu’nda bir anda montlarını çıkarıp, özel kıyafetleriyle tango yapmaya başlayan profesyonel dansçıların sevgililer günü özel dansı, istasyonda bekleyen vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Treni beklemeyi bırakıp, bu özel dansı cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlara Burulaş yöneticileri tarafından gül dağıtıldı.

Burulaş, özel günlerde de vatandaşlara sürpriz yapmaya devam ediyor. Yılbaşı akşamı Şehreküstü İstasyonunda Büyükşehir Belediye Orkestrasının sürpriz konseriyle vatandaşların yeni yılını kutlayan Buruluş, sevgilileri de unutmadı. Şehreküstü İstasyonu’nda benzer bir etkinliği hayata geçiren Burulaş, bu kez profesyonel dans eğitmenleri Mert Moran ve Ayşe Karaoğlu ile iki kemancı ile ilginç bir etkinliğe imza attı. Sıradan bir günden farksız şekilde trenin gelmesini bekleyen vatandaşların arasından sıyrılan dansçılar, asıl adı ‘Özleyiş’ olan ve müzikseverler tarafından ‘Sevdim bir genç kadını’ olarak bilinen tango müziği eşliğinde, üzerlerindeki montları çıkarıp, istasyonun ortasında buluştu. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında dans etmeye başlayan ikilinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Treni beklemeyi bırakıp, kendilerini müziğin ve dans gösterinin akışına bırakan yolcular, bu anı cep telefonları ile kaydetti. Gösterinin sonunda dansçılar, Bursaray yolcularından bol alkış aldı. Bursaray yöneticileri tarafından istasyonda treni bekleyen vatandaşlara Sevgililer Günü nedeniyle gül dağıtıldı.