Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret eden CHP’nin yeni Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, “Haziran seçimlerinde CHP iktidarını kuracağız.” dedi. Çetin ise CHP yönetimine, “Ne yapıp edin halka dokunun, iyi gününde de kötü gününde de halkın yanında olun.” tavsiyesinde bulundu.

CHP Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Arıkanoğlu ve yöneticilerle birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret eden CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, bütün kesimleri içine alan, güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirtti. Bulut, “Haziran seçimlerinde iktidara gelecek olan CHP’nin Adana il yöneticileriyiz. Zor bir süreçte sorumluluk üstlendik. Proje üreterek halka gideceğiz, net ve somut mesajlar vereceğiz.” diye konuştu.

Gençlik Kolları’ndan başlayarak CHP Parti Meclisi dahil örgütün her kademesinde görev yaptığını hatırlatan Başkan Soner Çetin de “Örgütün önemini bilen bir insan olarak aday olduktan hemen sonra örgütümüze gittim ‘örgütün emrindeyim’ dedim ve el ele kol kola çalışarak Çukurova’da tarihi bir oyla seçim aldık.” dedi.

CHP’yi halka götürmek, iyi anlatmak gerektiğini aktaran Çetin, “Ama sadece anlatmamak, halkı anlamak, dinlemek ve inanarak, samimiyetle bu güzel halkı kucaklamak, iyi gününde de kötü gününde de halkın yanında olmak, derdine derman olmak, öncelikle de halka dokunmak gerek.” ifadelerini kullandı.