Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis üyelerinden oluşan 3 kişilik ekip Azı Çoğaltmak Projesi kapsamında Batman’a gelerek STK’larla buluştu.

CHP Parti Meclis üyeleri Av. Şenal Sarıhan, Serpil Öztürk ve Fatma Köse, 'Azı Çoğaltmak' projesi kapsamında kentte çeşitli ziyaretlerde bulunarak bu ziyaretler kapsamında STK'ları ziyaret etti. CHP’nin üye sayısının az olduğu 12 ilde ziyaret turları başlatan ve proje kapsamında Batman’a gelen CHP’li kadınlar, İl Başkanı Adnan Yaşar ve Kadın Kolları Başkanı Necibe Tekin ile birlikte Baro Başkanı Ahmet Sevim’e ardından Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette proje hakkında bilgi veren Parti Meclis Üyesi Şenal Sarıhan "AK Parti iktidarı 12 yıllı süre içerisinde yaşam hakkı ihlallerinden, ifade özgürlüğüne kadar birçok şeyi azalttı. Biz de CHP olarak hem AK Parti iktidarının azalttığı şeyleri hem de azalan üye sayımızı çoğaltmak amacıyla ciddi ve samimi bir proje başlattık." dedi. STK temsilciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.