Side Antik Kent, çiftlerin en mutlu günlerini ölümsüzleştirdikleri mekan oluyor.

Her yıl 4 milyon turistin tatil yaptığı dünyaca ünlü Antalya Side, tarihi ören yeri, gelin ve damatların mutlu günlerini ölümsüzleştirdikleri mekanlardan biri. Manavgatlı Musab-Şengül Aktaş çifti ile Gökhan-Bensu Karacan çifti, mutluluk anlarını Side Antik Kent'te tarihi eserler arasında fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirmek istediklerini söyledi.

Bir devlet kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalıştıklarını belirten Musab-Şengül Aktaş çifti, gelin ve damatlıklarıyla tarihi ören yerinde hatıra fotoğrafı çektirmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Antalya Türk-İngiliz Dostluk Grubu Başkanı Grant Jonh Maxweel, Side Antik Kent'in yeni evlenen İngiliz turistlerin hatıra çektirdikleri mekanlar arasında olduğunu söyledi. Evlenen İngilizlerin Antalya'da en fazla hatıra fotoğrafı çektirdiği yeri Apollon Tapınağı olduğunu belirten Maxweel, geçen 11 İngiliz'in nikahlarını Antalya'da kıydırdıklarını kaydetti.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz'de Side Antik Kent'in tarihi ve doğal zenginliğiyle dünyada, yeni evlenen çiftlerin mutlulukları fotoğrafla ölümsüzleştirdiği nadir tarihi ören yerlerinden biri olduğunu söyledi. Öz, bölgenin tarihi ve doğal güzelliğinin, yeni evlenen çiftlerin mutluluk anlarını fotoğraflamak için antik kente yönelttiğini ifade etti.