Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'ye ekonomik katkı sağlamanın, mevcut ekonomik değerleri daha da yukarı taşımanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kayseri Sanayi Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Ben de şahsınıza ve yönetim kurulunuza hoş geldiniz diyorum. Kocasinan bölgesinde 3. dönem meclis üyeliğimiz vardı. Nasip, belediye başkanı olarak hizmet etmekmiş. İnşallah hayırlı hizmetler yapmak için yola çıktık, bu gayret içerisindeyiz. Şehrimiz için faydalı hizmetler yapma noktasında çalışacağız" dedi.

İş dünyası içinden gelen biri olarak belediye hizmetleriyle Kayseri'ye nasıl ekonomik katkı sağlayabileceklerinin gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Öncelikle ilçe ekonomisini artıracak neler yaparız; şehrimizle, ülkemizle ilgili ekonomik olarak neler olabilir bunların gayreti içerisindeyiz. Yüzölçümü büyük, kırsalı çok olan bir ilçeyiz. Kırsaldaki mahallelerimizin her birinin kendi başına bir değeri ve özellikleri olduğu için bunlarla ilgili çalışma içerisinde olacağız. Kendi özelliklerini, değerlerini, şehri ve ülkesi adına kurumsal bir marka haline getirmek için çalışacağız. İnşallah yakın zamanda kamuoyuna sunacağımız projelerimiz olacak" diye konuştu.

Sanayi Odası ve meslek örgütleriyle ilgili sıkı çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Yatırım yapılması, Kocasinan'a bir şeylerin katılması için sürekli birlikte olmamız, yatırımlara katkınız yadsınamaz bir gerekliliktir. Hem Sanayi Odamızla hem de diğer ticaret erbaplarımızla, kurumlarımızla bir araya gelip, neler yapılabileceğini tartışacağız, sizden destek ve değerli katkılar bekleyeceğiz" şeklinde konuşmasını noktaladı.

İçlerinden birinin, iş dünyasından bir arkadaşlarının Kocasinan Belediye Başkanı seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, "Kocasinan Belediye Başkanlığı göreviniz 'hayırlı olsun' diyoruz, Allah yar ve yardımcınız olsun. Belediye hizmetlerine yabancı değilsiniz. Mustafa Çelik Bey'in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Kocasinan Belediye Başkanımız oldunuz. İçimizden bir arkadaşımız, iş dünyamızın bir mensubu olmanız, Kayseri'de hem meslek örgütlerinde hem de sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar beraber çalışmış olmamız bizim için bir övünç meselesidir. İnşallah bu dönemde güzide bölgemiz Kocasinan'ı Kayseri'nin daha da parlayan yıldızı haline getireceğinizden kuşkumuz yok. Mustafa Çelik Bey kısa sürede Kocasinan'a hızlı bir giriş yaptı. İnşallah siz de, ekip arkadaşısınız, bu vazifelere devam edeceksiniz. Bize düşen bir görev olursa Kayseri Sanayi Odası olarak, arkadaşınız olarak, iş dünyası olarak memnuniyetle her zaman yanınızdayız. Destekçiniziz, Allah yolunuzu açık etsin" şeklinde görüşlerini ifade etti.