Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) ve Amerika’nın New York şehrinde gerçekleştirilecek The New York Times Travel Show’a katılarak Çukurova bölgesinin tanıtımını yapacak.

Bu yıl 22-25 Ocak tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19.su düzenlenecek EMITT Fuarı’nda bölge turizmi ve bölgenin sahip olduğu turizm değerleri ÇKA koordinasyonunda hazırlanan stant ile tanıtılacak. Adana ve Mersin İl Kültür Müdürlükleri ve turizm sektör temsilcileri ile yapılan görüşmeler neticesinde yol haritası çizilen fuara, bölgede faaliyet gösteren otel işletmecileri, seyahat acenteleri ve tur operatörleri gibi sektör temsilcilerinin yoğun katılımı bekleniyor.

23 – 25 Ocak tarihleri arasında New York Times gazetesi tarafından düzenlenen The New York Times Travel Show’da da ÇKA stant açacak. Bölge turizmi ve başta inanç turizmi ve inanç turizmi rotaları olmak üzere Çukurova bölgesinin sunduğu kültür turizm imkanlarının tanıtılacağı fuarda ÇKA, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak katılacak.