Hatay'ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte kapanan Belde Belediyeler ve bununla birlikte Büyükşehir Belediyesinin personelleri olan işçilerin ikramiye ve sosyal alacakları ocak ayı maaşı ile birlikte ödendi.

Dörtyol Belediyesi 142 işçinin ikramiye ve sosyal alacaklarını ocak ayı maaş ile birlikte ödedi. Hatay Büyükşehir Belediyesine katılan 49 işçi, Dörtyol Belediye bünyesindeki 93 işçi personeli olmakla birlikte toplam 142 işçinin 2012 - 2014 yıllarına ait ikramiye ve sosyal hakları büyük bir kısmı ödendi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "30 Mart 2014 seçimlerinin ardından göreve geldiğimizde Dörtyol Belediyesi ve Belde Belediyelerin borçlarıyla birlikte işçilerin ikramiye ve sosyal alacakları vardı. Yeşilköy Belediyesi, Dörtyol Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçen işçi kardeşlerimiz olmak üzere toplam 875 bin TL gibi alacakları vardı. İmkânlarımız doğrultusuna bu işçilerimizin ikramiye ve sosyal alacaklarını Ocak 2015 ayı maaşı ile birlikte 350 bin TL’sini ödedik. İşçi personellerimize ikramiye ve sosyal hakları güle güle kullanmaları diler, önümüzdeki aylar içerisinde geriye kalan ikramiye ve sosyal haklarında bütçe imkânları doğrultusunda ödeyeceğiz" dedi.