Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas'ın yukarı mahallelerinden Cebir'de vatandaşlarla bir araya geldi, doğuştan yürüme engelli 39 yaşındaki Sedat Tutak'ı ziyaret etti.

Başkan Palancıoğlu haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Cebir'e giderek vatandaşlarla buluştu. İlçe Müftüsü Turgut Erhan'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Palancıoğlu, muhtar Mithat Kocamaz'la birlikte ilk olarak Cebir Kur'an Kursu'nu geçerek burada eğitim gören kadınlarla bir araya geldi. Kursiyerlerle görüşmesinin ardından Başkan Palancıoğlu, mahalledeki doğuştan yürüme engelli Sedat Tutak'ın evine geçti. Ziyarette engelli genç, akülü arabası olmadığı için dışarıya çıkamadığını belirterek Başkan Palancıoğlu'dan araç istedi. Engelli Tutak, "Dört duvar arasında evde bekliyorum. Kapalı hapishane hayatı gibi. Burada canım çok sıkılıyor. Arkadaşlarım şehre göçtü. Mahallede hiç arkadaşım kalmadı. Ne gelenim var ne de gidenim. Tek isteğim akülü bir arabayla dışarıda istediğim gibi gezebilmek" dedi.

Engelli gencin talebine olumlu karşılık veren Başkan Palancıoğlu, en kısa zamanda kendisine akülü bir araç alınacağını söyledi. Başkan Palancıoğlu ayrıca koyu futbol fanatiği olan genci, hava şartlarının uygun olduğu hafta Kadir Has Stadı'ndaki Kayserispor maçına birlikte gitme sözü verdi.