Yarıyıl tatilinin sona ermesiyle birlikte okullar yeniden eğitime başladı. Özel Feza Berk Koleji'nin minik öğrencileri ikinci yarıyıl eğitimine dilek balonu uçurarak başladı. Öğrenciler ikinci yarı yılın da başarı, sevgi ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Okulların eğitime kapılarını açtığı ilk günde Feza Berk'de veliler ve öğrenciler heyecan ve sevinci bir arada yaşadı. Feza Berkli minik öğrenciler balonlarla süslenmiş kapıdan içeri girerek sınıfları doldurdu. Sınıflara girdiklerinde palyaço sürprizi ile karşılaşan Feza Berkli minikler hem çok şaşırdılar hem de palyaço eşliğinde mutlu dakikalar yaşadı. Feza Berk Ortaokulu öğrencileri de dünyada barış ve sevgi için, kardeşlik için, tüm dünya insanlarının mutluluğu ve başarılı bir eğitim dönemi için dilek balonu uçurdu.
Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Okul olarak ilk günkü heyecan ve enerji ile hasret kaldığımız öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin güzel bir eğitim dönemi geçirebilmeleri için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için önemli. Ortaokul öğrencilerimin iyi dilek, temenni ve dualarına da amin diyerek 2.eğitim döneminin öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.