Trade Fairs International (TFI) dergisi, son sayısında Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı fuarcılık tesisleri arasına giren Fuar İzmir’i tanıttı.

Şehrin doğal ve tarihi güzelliklerine de fotoğraflarla birlikte geniş yer ayıran dergi, İzmir’in eğlence, yaşam ve kültürel özelliklerinin yanı sıra, iş ve yatırım olanaklarını da okuyucularının dikkatine sundu. Dergide, Fuar İzmir’in kentin büyüme hızını 5 kat arttırdığı, ev sahipliğini yaptığı Marble Fuarı ile de kendi sektöründe dünyanın en büyüğü olmayı hedeflediğine değinildi

İngilizce ve Almanca yayın yapan TFI dergisinin hedef pazarını küresel fuar endüstrisi oluşturuyor. Dergi, fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin yanı sıra stant kurulumu yapan firmaları ve bu firmaların tedarikçilerini de bilgilendiriyor. Yılda altı sayı olarak basılan ve tirajı 12 bin olan derginin yüzde 70’i Almanya’da, geri kalan bölümü ise diğer Avrupa ülkeleri ile Asya ve Körfez bölgesinde dağıtılıyor. Trade Fairs International’ın hedef kitlesini, üst düzey yöneticiler oluşturuyor.