Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin yeni yılda oluşan yönetimi, ikinci ilçe toplantısını Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ev sahipliğinde Terme’de gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla başkanlığında üyeler, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla, yeni dönemde yapmayı düşündükleri projeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile paylaşarak, çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini ifade etti. Ayla konuşmasında, “Kurulumuz, topluma faydalı olabilmek için emek harcayan insanların bir araya geldiği bir çatı sivil toplum örgütü. Temel amacımız, her kesimle işbirliği çerçevesinde girişimcilik ruhunun gelişmesine katkı sağlamak ve girişimciliği özendirmek. Dinamik ve genç ekipten oluşan kurulumuzla Samsun’da ki genç girişimcilere ışık tutmak için bütün gayretimizle çalışacağız. Görev süremiz içerisinde kalıcı çalışmalar yapmak istiyoruz. Göreve yeni başladık fakat önümüzdeki günlerde kamuoyunda yaptığımız çalışmaları en iyi şekilde anlatacağız.” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, geleceğin teminatı olan gençlerimize her türlü desteğin verilmesi gerekir dedi. Kul konuşmasında, “Samsun’da girişimcilik kültürünün gençler arasında yaygınlaşmasını diliyorum. Sürdürülebilir ve geliştirilebilir projelerde sizleri görmek en büyük arzumuz. Sizlerle her zaman işbirliğine hazırız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.açıklamasında bulundu.