Mersin'in Gülnar ilçesi Şeyhömer mahallesinde Kutlu Doğum etkinliği yapıldı. Mahalle imamı Hacı Yusuf Bağdemir ve mahalle muhtarı Ömer Zobu’nun önderliğinde tüm mahallelinin katkılarıyla hazırlanan Kutlu Doğum programına yoğun ilgi gösterildi.

Programda davetlilere yöresel yemekler ve ayran ikram edildi. İlahiler söylendi ve Peygamber sevgisini anlatan sohbetler yapıldı. Mahalleye adını veren Şeyhömer Türbesinin yakınında yapılan program Kutlu Doğumun da manevi atmosferiyle tam bir manevi bayram havasında geçti.

Program açılışında konuşma yapan Gülnar kaymakamı İsmail Pendik, programı hazırlayanlara ve iştirak edenlere teşekkür ederek; Peygamber sevgisinin bütünleştiriciliği, İslam dininin birlik ve beraberlik dini olduğunu anlattı.

Mahalle imamı H. Yusuf Bağdemir de misafirlerle tek tek ilgilendi. Konuşmasında; Kutlu Doğum coşkusunun tüm İslam alemini sardığı bu günlerde Peygamber sevgisi gönüllerde bir daha tazelendi. Peygamber sevgisi ve İslam dininin anlatıldığı bu tür programlar inşallah güzelliklere vesile olacaktır diyerek etkinliğin hazırlanmasında kendisine destek olan tüm mahalle halkına ve davetine iştirak eden misafirlerine teşekkür etti.