Ağrı Huzurevi sakinleri, atık malzemeleri çeşitli geri dönüşüm yöntemleriyle sanat eserlerine dönüştürdü. El sanatı ürünleri huzurevinde açılan sergide sergilendi.

Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevini ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür İsmail Kılıç ve Huzurevi Müdürü Necip Kocabey tarafından karşılanan Vali Musa Işın ve eşi Tuba Işın’ın, huzurevi ziyaretine İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Vekili Bilal Güvenir ve kurum müdürleri katıldı. Ziyarette, huzurevi sakinlerinin atık malzemeleri çeşitli geri dönüşüm yöntemleriyle sanat eserlerine dönüştürdükleri el sanatı ürünlerinden oluşan serginin açılışı yapıldı. Açılışta huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Vali Musa Işın, sorun ve isteklerini dinledi.

Ziyarette huzurevi sakinlerinden 70 yaşındaki Hatice Güllü Terim, Vali Musa Işın ve eşi Tuba Işın’a annesi için yazmış olduğu 'Annem' adlı şiiri okudu. Şiir sonrası salonda bulunan herkes duygulu anlar yaşadı. Vali Işın’a yaptıkları 'Mevlana' tablosu hediye eden huzurevi sakinleri, Tuba Işın’a ise kolye hediye etti.