Çankırı Valiliği koordinasyonunda İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde organize edilen 2014-2015 sezonunda futbol dalında değişik yaş gruplarında liglere iştirak eden 11 spor kulübüne toplam 74 bin 635 TL parasal yardımda bulunuldu.

Koç Otel’de gerçekleştirilen törene Vali Vekili Zafer Engin, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, ilçe belediye başkanları, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Defterdar Ahmet Seçim Güldoğan ve spor kulübü temsilcileri katıldı.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, yaptığı konuşmada, “2014-2015 sezonunda ilimizde 11 futbol kulübü sportif faaliyetlere katılmıştır. Amatör spor olarak kulüplerimizin sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Bu destekler bizler için gerçekten önemliydi. Değerli büyüklerimiz sağolsunlar. 2014-2015 futbol sezonunda katılmış olduğu yaş kategorilerine göre 11 spor kulübümüze malzeme yardımı yapılacaktır.” dedi.

Vali Vekili Zafer Engin ise “Yapılan parasal yardımların 11 amatör spor kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Katkılarından dolayı başta Sayın Valimiz Vahdettin Özcan’a, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MKE Çankırı Spor -Çankırı Belediye Gençlik Spor -İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor-1074 Çankırı Spor-Çerkeş Belediye Spor-Kuşunlu Belediye Spor-Ilgaz Spor-Orta Belediye Spor-Şabanözü Belediye Spor-Kızılırmak Belediye Spor ve Yapraklı Belediye Spor olmak üzere toplam 11 spor kulübüne yardım çekleri teslim edildi.