Özel bir şirketin Sosyal Tesislerinde yapılan şölene, dernek üyeleri, gönüllüleri, izciler, eğitimciler, yöneticiler ve aileler katıldı.
Gençlik Şöleninde; Futbol, bilek güreşi, okçuluk, langırt turnuvaları, halat çekme yarışmaları, bedensel ve zihinsel oyunlarla katılımcılar, doyasıya eğlendi. 
Düzenlenen etkinlikte açıklama yapan Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak, “Organizasyona ev sahipliği yapan Ali Ayhan Demir Bey’e ve katılımcılara teşekkür ederim. Kahramanmaraş’ta proje ortağı oldukları Lider Gençlik ve Nida Hanımlar Dernekleri ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çok başarılı çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
Pak, konuşmasının devamında ise, “İlkini pandemi öncesi gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri gençlik şölenini, proje ortağı Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün yeni dönem açılış etkinliği ile birleştirerek farklı bir anlam yükledik. Kış dönemi izcilik ve spor çalışmalarının yüz yüze olarak 9 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacağız” diye konuştu. 
Pak’ın konuşmasının ardından şölen, turnuva ve yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları takdim edilmesiyle sona erdi. 

HABER FOTOĞRAFLARI