Kamu-Sen Sivas il temsilciliği görevine getirilen Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri Eryıldız, görevi Nurullah Albayrak'tan devraldı. İl Temsilcisi Nuri Eryıldız, Kamu-Sen’in her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuri Eryıldız, her yıl Haziran ayında şube başkanları arasında yapılan seçimle Kamu-Sen İl Temsilcisinin belirlendiğini söyledi.

Eryıldız, sendika binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türk Ulaşım-Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah Albayrak’ın il temsilcisi olarak büyük hizmetler verdiğini kaydederek, şube başkanlarının bu kez kendisini uygun gördüğünü dile getirerek, Albayrak’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Nuri Eryıldız, Birlik ve beraberliğin bundan sonra da devam edeceğini belirti.

Türk Ulaşım-Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah Albayrak ise 23 aydır yürüttüğü il temsilciliği için bu yıl aday olmayacağını söylediğini aktararak, tüm şube başkanlarının desteğiyle temsilcilik görevini Nuri Eryıldız’ın getirildiğini ifade etti.

Türk Ulaşım-Sen olarak görev alanlarının genişlemesinin aday olmamasında rol oynadığını anlatan Albayrak, Kars, Erzurum, Erzincan ve Samsun illerinin de bölgelerine dâhil edildiğini ve işkolunun oldukça yoğunlaştığını aktardı. Albayrak, Türk Ulaşım Sen olarak Kamu-Sen çatı altında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.