Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ile birlikte çalışmaları yerinde değerlendiren Özkan, artık sahada uygulamaya başlandığını ve ilçe halkının kısa zamanda büyük değişimlere şahit olacağını ifade etti.

Başkan Özkan’ın ilk durağı Üçkuyular Caddesi üzerinde orta refüjün ışıklandırması işi oldu. Özkan incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, "Hastane ile birlikte artan trafik yoğunluğu akşam saatlerinde tehlikeli bir hal alması nedeniyle belediyemiz ekiplerince kısa bir zamanda elektrik direklerini faaliyete geçirdik. Özellikle ambulans geçişlerinde kritik bir nokta arz eden hastane kavşağı bu yönden bir nebze olsun rahatlamış olacaktır." dedi.

Özkan’ın bir diğer durağı, Büyükşehir ile birlikte yürütülen Ovaköyleri asfalt çalışmaları oldu. Çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydeden Özkan görevlilerle görüşerek çalışmaların gidişatı hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Özkan son olarak Karacabey’e Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Özkan, stadyum, kapalı spor salonu, tenis kortu ve Mihaliç Parkı'nı içerisine alan bölgenin, Karacabey’de sporun kalbinin attığı yer olduğunu ifade etti. Özkan, "Karacabey, spor ve sosyal yaşamı ile de adından sıkça söz ettiren bir ilçe olacak." diye konuştu.